Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

Költöztetés Budapesten:

 

 

Költöztetés Budapesten, az összes kerületében akár azonnal, színvonalasan és gyorsan, és szakszerűen elvégezzük az ügyfeleinknek. 

Cégünk Budapesti, 10 kerületi telephellyel rendelkezik, és több teherautóval rendelkezünk. 

Költöztetésüket a hét minden napján, Non-stop tudjuk megoldani a teljesen felszerelt teherautóinkkal.

Több típusú és méretű zárt teherautókat tudunk biztosítani Budapesten, össztömegük 3,5 és 7,5 tonnásak.

A 3,5 tonnás teherautók maxi méretű felépítménnyel, raktérrel rendelkeznek, ezek a teherautók Budapest bármelyik kerületébe behajthatnak.

Külön behajtási engedélyre nincs szükségük, nincsenek kitiltva a lakó és pihenőövezetekből, a Budai várból, Margitszigetről, a Parlament környékéről, és a belvárosból. 

Kimondottan a költöztetésre lettek felszerelve a teherautók, minden szükséges eszköz és felszerelés megtalálható rajtuk, ami szükséges a lendületes és rugalmas költöztetéshez.

Fiatal gépparkkal rendelkezünk, a környezetvédelmi besorolásuk kitűnő, Euró 4-es motorral vannak felszerelve, így Budapesten szmogriadó esetén is a rendelkezésére tudunk állni.

A teherautók éves autópálya díjfizetéssel rendelkeznek, így bármikor tudjuk használni a Budapest M0 körgyűrűt, az autópályák bevezető és kivezető szakaszait.

Így eltudjuk kerülni a reggeli és délutáni belvárosi dugókat, a hétfői és pénteki tumultust. 

A teherautókon található: szállítókocsi, akkus csavarozógép, szerszámkészlet, gurtni, heveder, spanifer, ragasztószalag, pléd, paplan, stretch fólia, kartonlemezek, stb.

Gyorsan, akár azonnal tudunk vállalni Budapesten: családi házak költöztetését, panelok költöztetését, Budai nagy értékű ingatlanok–lakások költöztetését, belvárosi és polgári lakások költöztetését, garzonok és albérletek, szobák, szuterének, irodák, üzletek, költöztetését. 

Budapesten, illetve Budapestről történő költözésnél költöztető dobozokat kölcsönzünk, biztosítunk az ügyfeleinknek díjmentesen. 

Költöztetés Bútorszállítás Budapesten

A költöztető dobozokat igény esetén ki is szállítjuk a megrendelőinknek, még a költöztetés elött, így kényelmesen és nyugodtan előkészíthetik a szállítandó dolgokat a költözésre. 

A költöztetés után, amikor kivannak pakolva, csak értesítenie kell minket, és érte megyünk a kiürített dobozokért.

Igény esetén levesszük a válláról a terhet, és a szakszerű csomagolást, előkészítést a költöztetésre, megoldjuk ön helyett. 

Így biztos lehet abban, hogy véletlenül sem sérülnek meg a szállítandó tárgyai, például: étkészlet, pohárkészlet, nippek, festmények, régiségek, antikvitás, stb. 

A nagyobb bútoráruházakban már lapra szerelten, dobozokban lehet megvásárolni a bútorokat, és otthon kell összeállítani őket.

De ezek a bútorok, főleg ha nagyméretűek is, nem lehet összeszerelt állapotában, egyben szállítani. 

Főleg ha nagyméretű gardróbszekrény, tolóajtós gardróbszekrény, 3-4-6 ajtós szekrény, stb. 

A nagyméretű és lapra szerelhető bútorok szerelése sok időt vesz igénybe, ha valaki gyakorlatlanul és a megfelelő szerszámok hiányában kezdi el a szerelést. 

Cégünknél minden szükséges szerszám megtalálható a teherautókon, és a rakodóink gyakorlottan és szakszerűen megoldják ezt, önhelyet. 

A kárpitos és szövetes bútorokat nem lehet csomagolatlanul szállítani, mivel koszolódhatnak, szennyeződhetnek. 

Éppen ezért nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, költözésnél kivétel nélkül minden szövetes bútort (matrac, ágy, Franciaágy, üllőgarnitúra, kanapé, fotel, stb) stretch fóliával védünk, abba csomagolunk. 

Költöztetésnél nem okoz meglepetést az antik bútorok szállítása, biztonságosan és gyakorlottan oldják meg a rakodóink.

A csomagoló anyagokat biztosítjuk, a ránk bízott antik bútorokat épségben és sérülésmentesen költöztetjük el. 

A költöztetéskor megmaradt lomjait, kacatjait, megunt és használhatatlan bútorait hivatalos hulladéklerakóba szállítjuk, ezek megtalálhatóak Budapest számos kerületében.

Korrekt áron lomtalanítunk, és ön biztos lehet abban, hogy a megfelelő helyre kerültek a lomjai, kacatjai. 

Nemcsak Budapesten, hanem Budapestről vidékre történő költözésre, vagy Budapestről külföldre történő költöztetésben is a rendelkezésére tudunk állni. 

Ezekben az esetekben mindenkinek egyedi, fix árat adunk a költözésre, ami mindent tartalmaz, ami a szállítással összefügg. 

Van úgy, hogy a megrendelő igényel tőlünk egy kisebb tehertaxit, és a rakodást önerőből oldják meg, ezt hívjuk fapados költöztetésnek. 

Ilyenkor nekünk a fapados költöztetésnél, a megrendelőknek nem kell fizetnie rakodókat, hanem önök rakodnak a barátokkal, ismerősükkel, családtagjaival kalákába. 

Kisebb teherautókat, tehertaxit szinte azonnal tudunk biztosítani, de ezekre a tehertaxikra is ráfér kompletten egy más félszobás lakás. 

Ha tehertaxit igényel vagy fapados költöztetést, a sofőr minden esetben elpakol a teherautó rakterében. 

Fokozottan ügyelünk a költöztetéskor a lakásának az állagmegóvására, a parketta, ajtófelek, vakolatok épségére és megóvására. 

Budapest területén belül a hét bármely napján rugalmasan, akár azonnal a rendelkezésére tudunk állni. 

Legyen az ünnepnap, hétvége, vagy akár este, miránk Non-Stop mindig számíthat.

A Budapest melletti településeken, a közvetlen agglomerációjában, km díj nélkül dolgozunk, semmiféle pluszköltséget nem számolunk fel. 

A rakodóink többéves tapasztalattal rendelkeznek, gyakorlottak és munkaidőben alkoholt nem fogyasztanak. 

Egységes csapatban dolgoznak, és tudják, hogy a költöztetés egy bizalmi foglalkozás, ahol betekintést nyerünk a megrendelőink privát életébe, magánszférájukba.

Cégünknél elsődleges szempont hogy a megrendelő teljes mértékben meglegyen elégedve a szolgáltatásunkkal, érezze, hogy profi, minőségi és prémium szolgáltatást nyújtunk neki. 

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat. 

Az előzetes munkafelmérésnél még, a megrendelő elmondhatja az elvárásait, kéréseit, tanácsot is kérhet a kollégánktól, így utólag a megrendelő és mink sem mondhatjuk, hogy erről vagy arról nemvolt szó. 

Számlaképesek vagyunk, és rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel is.

 

Költöztetés Budapest, Költöztetés Budapesten, Költöztetés Kerületen Belül, Költöztetés Budapestre, Költöztetés Budapestről, Költöztetés Budapestről Vidékre, Költöztetés Vidékről Budapestre, Költöztetés Budapesten Csomagolással, Költöztetés Budapesten Bútorszereléssel, Költöztetés Budapesten Fóliázással, Költöztetés Budapesten Rakodással, Költöztetés Vidékre Bútorszereléssel, Költöztetés Budapestről Fóliázással, Költöztetés Budapesten Lomtalanítással, Budapesti költöztetők, Budapest költöztetés, Budapesti költöztető cégek, költöztetés I. kerület, költöztetés II. kerület, költöztetés III. kerület, költöztetés IV. kerület, költöztetés V. kerület, költöztetés VI. kerület, költöztetés VII. kerület, költöztetés VIII. kerület, költöztetés IX. kerület, költöztetés X. kerület, költöztetés XI. kerület, költöztetés XII. kerület, költöztetés XIII. kerület, költöztetés XIV. kerület, költöztetés XV: kerület, költöztetés XVI. kerület, költöztetés XVII kerület, költöztetés XVIII. kerület, költöztetés XIX. kerület, költöztetés XX. kerület, költöztetés XXI. kerület, költöztetés XXII. kerület, költöztetés XXIII. kerület,lakossági költöztetés, lakossági költöztetés Budapesten, költöztetés, gyors költöztetés, profi költöztetés, költöztetés profikkal, költöztetés éjszaka, költöztetés este, Budapesti költöztető, bútorszállító, fuvarozó, szállító, belföldi költöztetés, költöztetés belföldön, Pest megye költöztetés, bútorszállítás belföldön, belföldi bútorszállítás, bútorszállítás hétvégén, bútorszállítás szereléssel, bútorszállítás fóliázással, Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 31
Heti: 349
Havi: 1 691
Össz.: 151 605

Látogatottság növelés
Oldal: Költöztetés Budapesten
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2021 - budapestkoltozteto.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »