Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

 

Bútorszállítás Belföldön

Bútorszállítás belföldön, fix áron, szakemberekkel.

A belföldön történő bútorszállításnál nagyon sok tényezőt számításba kell venniük, hogy kiválasszák az önök számára megfelelő bútorszállítót.

Például: a megfelelő nagyságú teherautó, illetve mekkora a megengedett össztömege, a teherautók műszaki színvonala, a szállítómunkások hozzáértése, milyen eszközöket és anyagokat használnak a bútorok védelmére, mit tartalmaz a szolgáltatás, mennyi lesz a bútorszállítás végösszege, milyen rugalmasan tudnak a rendelkezésre állni.

Ezek az alapvető dolgok, amire gondolni kell egy hosszabb, belföldön történő költözésnél.

Ez önöknek unalmasnak tűnhet, de aki nincs tisztába a 2017 - Januártól és Júniustól történő szabályváltozásokra, az keserű tapasztalatokat szerezhet.

2017 Januárjától nagyon megszigorodtak az EKÁER vonatkozó szállítási szabályok, és ezért a NAV szakemberei állandó közúti ellenőrzéseket végeznek, ez érinti a 3,5 és 7,5 tonnás teherautókat is.

A belföldön történő saját bútor szállítását, költöztetését csak részben érinti EKÁER, a NAV szakembereit viszont már érdekli, hogy hivatalosan bejegyzett szállítóval végezteti-e a szállítást, vagy feketén fuvaroztat.

Az országban, közel 90 helyen telepítenek az útburkolatba, hatósági tengelysúlyt mérő eszközöket, és ezek a mérőeszközök mind okos kamerák alatt lesznek elhelyezve.

Így, a legnagyobb gondban a 3,5 tonnás teherautókkal (Lkw) rendelkező költöztetők, bútorszállítók vannak, mert ha túllépi a megengedett össztömeget a teherautó, nemcsak a túlsúlyért büntetik meg, hanem azért is, mert a szállítást nemjelentette be az adóhatóság EKÁER rendszerébe.

Egy 3,5 tonnás teherautó a legjobb esetben is csak kb 900 - 1100 kg súlyt szállíthat. 

Ez csak arra elég, hogy feltegyünk a teherautóra 1 hűtőt, 1 mosógépet, 1 ágyat és úgy 20-25 darab jól megrakott könyves dobozt.

Ha túllépik a megengedett össztömeget, akkor a megrendelő és egy nem jól megválasztott fuvarozó, sokáig eltud vitatkozni azon, hogy kifizeti ki a nem kevés büntetést.

Cégünk Budapest telephellyel rendelkezik, több típusú és méretű teherautót tud biztosítani az ügyfeleinek.

Ezek a teherautó (Lkw) korszerűek, környezetkímélő motorokkal rendelkeznek, így bárhova behajthatnak, és az útdíjjak is kedvezőbbek.

Mivel ezekkel a teherautókkal végezzük az Ausztriába történő bútorszállításokat is, rendelkeznek a kötelező környezetvédelmi engedéllyel, Umwelt plakettel is.

A teherautóknak biztosítva van az éves autópálya díjbefizetés, így Magyarországon belül, bármely megyébe, megyeszékhelyre, többek között: Békéscsaba (Békés megye), Budapest (Pest megye), Debrecen (Hajdú-Bihar megye), Eger (Heves megye), Győr (Győr-Moson-Sopron megye), Kaposvár (Somogy megye), Kecskemét (Bács-Kiskun megye), Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Pécs (Baranya megye), Salgótarján (Nógrád megye), Szeged (Csongrád), Szekszárd (Tolna megye), Székesfehérvár (Fejér megye), Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Szombathely (Vas megye), Tatabánya (Komárom-Esztergom megye), Veszprém (Veszprém megye), Zalaegerszeg (Zala megye), városokba és községekbe gyorsan, akár 4 órán belül a rendelkezésükre tudunk állni.

A bútorok szállítására többféle csomagoló anyagot biztosítunk, a Stretch fóliát például mindenki számára díjmentesen biztosítjuk.

A Stretch fólia mivel nem nyújt kellő védelmet, ezért a teherautók rakterében, plusz plédekkel és paplanokkal védjük a szállított bútorokat, tárgyakat.

A Stretch fólia nagyon jó megoldás az üllőgarnitúrák, Franciaágyak, matracok, kárpitos és szövetes bútorok védelmére.

Ez nem engedi, hogy koszolódjanak, szennyeződjenek a kárpitos bútorok.

Az antik bútorok szállításához igény esetén légpárnás fóliát és papír élvédőket használunk.

Ezeknek a használata nem díjmentes, igény esetén a beszerzési ára, a megrendelőt terheli.

A nagyméretű, egyben nem szállítható bútorokat, lapra szerelhető bútorokat gyorsan szét és összeszereljük, mivel a teherautókon minden szükséges szerszám megtalálható.

A bútorszállító és költöztető szakembereink gyakorlottan és szakszerűen megoldják a bútorszerelését, emiatt önnek nem kell aggódnia.

A bútorok mozgatása, szállítása körültekintést, gyakorlatot és szakértelmet igényel.

Nem mindegy hogy kire bízza a bútorok szállítását, főleg, ha sérülésmentesen akarja viszontlátni a lerakóhelyen.

Cégünknél a szállítómunkások szakemberek, akiktől mások csak tanulhatnak.

A nagyméretű bútorok szállítása, zongoraszállítás, pianínó szállítás, páncélszekrény szállítás és mozgatás, több ezerszer használt, bevált koreográfia alapján történik.

Az embereink nem vakargatják a fejüket, ha meglátnak egy alacsony lépcsőházat, szűk bérházi körfolyosót, vagy egy háromajtós Koloniál szekrényt.

Szakszerűen, sérülésmentesen és látványosan végzik el a rájuk bízott feladatot.

A bútorszállításnál jelentkező kacatokat, megunt vagy sérült bútorokat hivatalos hulladéklerakóba, vagy szemétbányába lomtalanítjuk, korrekt áron.

Budapestről vidékre történő bútorszállításnál, szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így mindenki képet kaphat a szállítás körülményeiről, a bútorok mennyiségéről, és tanácsot is kérhet a kollégáinktól.

A belföldön történő bútorszállításra egyénre szabott, fix árat adunk, ami minden költséget tartalmaz, ami a bútorszállítással összefügg.

Így a megrendelőt nemérheti kellemetlen meglepetés, a szállítás díjának a rendezésénél.

Az árajánlatot nemcsak szóban közöljük az ügyfeleinkkel, hanem elküldjük E-mailben is, így eltérni attól nem lehetséges.

A bútorszállítást gyorsan és Nonstop tudjuk megoldani, a szállítási költséget nem emeli, ha ünnepnap, hétvégén, vagy este kell végrehajtani.

                                      autópálya-autópálya vége

A szolgáltatásunkat egész Magyarországon, összes régiójában biztosítani tudjuk: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl.

Rugalmasságunkat biztosítja, hogy használhatjuk az összes autópályát, fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utat, többek között: M0 autópálya, M1 autópálya, M2 autópálya, M3 autópálya, M5 autópálya, M6 autópálya, M7 autópálya, M8 autópálya, M9 autópálya, M15 autópálya, M19 autópálya, M30 autópálya, M31 autópálya, M35 autópálya, M43 autópálya, M51 autópálya, M60 autópálya, M70 autópálya, M85 autópálya, M86 autópálya.

Ha bármilyen kérdése lenne, vagy ha bármiben is segíteni tudunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 69
Heti: 28
Havi: 1 050
Össz.: 101 390
Oldal: Bútorszállítás belföldön
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2019 - budapestkoltozteto.hupont.hu