Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

Lakás, Garzon, Albérlet, Szoba Költöztetés

Ha önnek nincs szüksége drága és nagy teherautóra, ha gyorsan és olcsón akarja szobáját és albérletét, kisebb garzon lakását elköltöztetni, akkor a legjobb megoldás, ha minket választ.

Kisebb Lakás Költöztetése, Garzon költöztetés, Albérlet Költöztetés, Szoba Költöztetése

 A 3,5 tonnás teherautónk ideális a kisebb családok, garzonok, albérletek, szobák, kisebb lakások, szobakonyhás lakások, kis alapterületű lakások, összkomfortos lakások és kisebb keresetűek költöztetésére, bútorszállítására.

Az 5 méter hosszú és 2,25 cm magas, és 2,25 cm széles teherautónkra kényelmesen fellehet pakolni egy átlagos 1,5 szobás összkomfortos lakást, mindennel együtt.

Ezekkel a teherautókkal egyszerű a parkolás még a belvárosban is, nem igényelnek behajtási engedélyt, szmogriadó esetén is dolgozhatnak, hétvégén, ünnepnap, este is közlekedhetnek, és nem utolsó sorban olcsóbb velük a költöztetés, szállítás.

A kisebb keresetűek, a vékonyabb pénztárcájú emberek is könnyebben megfizethetik, és ugyanolyan, teljes körű kiszolgálást kapnak, mint bárki más.

Kölcsönözni tudunk költöztető dobozokat, amit Budapesten belül házhoz is szállítunk, stretch fóliát biztosítunk a kárpitos és sérülékeny bútorokhoz, a felmerülő bútorszereléseket szakszerűen és felár nélkül, gyakorlottan megoldjuk.

Nagyon ideális még 1-2 bútor, műszaki berendezés szállítására, panellakások költöztetésére, munkásszállóra költözőknek, illetve munkásszállóról elköltözőknek, stúdió lakás költöztetésére, apartman lakás költöztetésére, szuterénlakás költöztetésére, kisebb irodák költöztetésére, üzlethelyiségek költöztetésére, pincelakások költöztetésére, műhelyek költöztetésére, dobozok és csomagok szállítására, ha tehertaxit bérelnének, ha önerőből oldanák meg a költözésüket, nagycsaládosoknak, a bútor nélkül költözőknek, egyedülállóknak, egyetemistáknak, főiskolásoknak, és akik a költözésüket olcsón akarják megoldani.

Budapesten és Pest megye területén gördülékenyen, gyorsan, akár azonnal megtudjuk oldani a szállítását, költözését.

A gyakorlott rakodóink lendületesen és sérülésmentesen dolgoznak, a legkisebb munkánál is a legnagyobb figyelemmel dolgoznak.

A vidékre költözőknek, illetve a vidékről Budapestre költözőknek, a belföldön költözőknek fix árajánlatot adunk, így nemérheti kellemetlen meglepetés a szállítás fizetésénél.

Pincék, padlások, garázsok tárolok lomtalanítását is elvégezzük korrekt áron, vállaljuk még a sérült bútorok, kacatok, elromlott műszaki berendezések elszállítását, lomtalanítását.

A lomokat, kacatokat kijelölt hulladéklerakóba szállítjuk, betartjuk a környezetvédelmi előírásokat, óvjuk a környezetünket.

A szállítását, bútorszállítását és költözését külföldre is gyorsan, biztonságosan, gyakorlottan megoldjuk.

Rendelkezünk nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.

Kiszámíthatóak vagyunk, rejtett árak nincsenek, mindig az elküldött árajánlat szerint dolgozunk.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 31
Heti: 357
Havi: 1 699
Össz.: 151 613

Látogatottság növelés
Oldal: Lakás, Garzon, Albérlet, Szoba Költöztetés
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2021 - budapestkoltozteto.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »