Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

 Költöztetés Bútorszállítás Ünnepnap, Hétvégén, Délután, Este, Nonstop, S.O.S 

3,5 tonnás teherautó

A mai rohanó világunkban nem sok szabadideje, pihenőideje van az embereknek.

Még a családban is egyre kevesebb időt tudnak fordítani egymásra az emberek, és minderről általában a cégek, munkahelyek tehetnek.

Szabadságra is nehezen engedik el az embereket, mert a projektjük és a vállalat érdekei fontosabbak a munkavállalókénál.

A magánjellegű dolgokra meg egyáltalán nem marad ideje, mint például a költözés, vagy bútorszállítás.

Pedig nem azért költöznek az emberek, mert nincs jobb dolguk, vagy éppen ráérnek.

Ennek több oka is lehet, többek között kinőtték a jelenlegi lakásukat, gyermekük született, anyagi okok miatt, magas lakbér, stb.

Cégünk segít önnek megkönnyíteni a költözését, bútorszállítását, a Nonstop szolgáltatásunkkal.

Így akár ünnepnap, hétvégén, de akár este is a rendelkezésére állunk Budapesten, Pest megyében és belföldön egyaránt.

Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy sokba kerül a szállítás, vagy nem tudja megfizetni a költöztetést.

Teljesen normál árakon, mindenféle extra költségek nélkül biztosítjuk szolgáltatásunkat.

Amit biztosítani tudunk: teljesen felszeret teherautók (Lkw), ápolt-kulturált rakodók, költöztető dobozok kölcsönzése, stretch fólia, komplett szerszámkészlet a bútorok szereléséhez, számlaképes vállalkozás.

Vállalunk költöztetést, bútorszállítást, belföldi költöztetést, nemzetközi költöztetést, irodaköltöztetést, zongoraszállítást, pianínó szállítást, páncélszekrény szállítást, tehertaxi biztosítást, csomagolást, bútorok emeletre történő felhúzását és leengedését, lomtalanítást.

Hogy önnek gördülékeny legyen a költözése, költöztető dobozokat is tudunk kölcsönözni, amit akkor szállítjuk ki, amikor ön ráér, vagy éppen van szabadideje.

Így önnek nem kell kapkodnia, kényelmesen, stresszmentesen előtud készülni a költözésre, betudja csomagolni a szállítandó dolgokat.

Az ünnepnapokon, hétvégén vagy az esti költöztetéseknél körültekintően kell dolgozni, nem szabad hangoskodni, mások pihenését zavarni.

A rakodóink csendesen, diszkréten és feltűnésmentesen dolgoznak, így a szomszédjai nyugalmát nem zavarjak, és nem szerez haragost már az első napon, amikor odaköltözik.

Mivel ünnepnap, hétvégén és este korlátozva vannak a 3,5 tonna feletti teherautók (Lkw) mozgása, ezért 3,5 tonna össztömegű teherautót biztosítunk, a legnagyobb raktérrel.

Ezeknek a nagy raktérrel rendelkező 3,5 tonnás össztömegű teherautóknak nem kell behajtási engedély, bárhova behajthatnak Budapesten, kivéve a belvárosi sétálóutcák.

Belföldi költöztetését, és külföldre történő költözését-bútorszállítását is gördülékenyen megtudjuk oldani, függetlenül attól, hogy rendkívül megszigorodtak a fuvarozási előírások Ausztriában és Németországban.

A bútorait, szállítandó tárgyait biztonságosan és szakszerűen tudjuk rögzíteni a teherautók rakterében, mivel kimondottan erre a célra lettek kialakítva, felszerelve.

A teherautók műszakilag minden tekintetben megfelelnek a Magyar és az Uniós előírásoknak, rendelkeznek Osztrák és Magyar éves autópálya engedéllyel.

Ha a megrendelő csökkenteni akarja a költözés vagy bútorszállítás költségét, akkor a rakodást önökre bízzuk.

Így cégünk biztosít egy tehertaxit sofőrrel együtt, és a rakodást önök oldják meg kalákába ismerőseivel, barátaival, családtagjaival.

Így jelentősen csökkenteni lehet a szállítás költségét, és ez a szállítási mód legalább összehozza az ismerősöket, családtagokat.

Budapesten és Pest megyében rugalmasak vagyunk, ünnepnap, hétvégén, este vagy nonstop költöztető, bútorszállító, tehertaxi szolgáltatásunkat akár azonnal tudjuk biztosítani.

Hívjon minket bátran, akár S.O.S. benn is tudunk segíteni megrendelőinknek.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 69
Heti: 31
Havi: 1 053
Össz.: 101 393
Oldal: Költöztetés Bútorszállítás Ünnepnap, Hétvégén, Délután, Este, Nonstop, S.O.S
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2019 - budapestkoltozteto.hupont.hu