Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

Bútorszállítás Budapesten

Budapesti, 10 kerületi székhelyű, bútorszállító cég vagyunk, akik Nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján a rendelkezésére állunk Budapest összes kerületében, teljesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen ünnepnap, hétvége, de akár este is, gyorsan és felár nélkül szállítjuk a bútorait, Budapest összes kerületébe.

Minden típusú bútort, többek között: hálószobabútort, konyhabútort, irodabútort, nappalibútort, dolgozószobai bútort, gyermekbútort, tálalókat, étkezőket, Biedermeier bútort, stílbútort, antik bútort, koloniálbútort, egyedi bútor, fenyőbútor, szekrénysorokat, fürdőszobai bútorokat, kanapékat, Franciaágyat, üllőgarnitúrát, stb.

Minden, ami bútor és mozgatható, azt szakszerűen és sérülésmentesen szállítjuk.

Speciálisan és kimondottan a bútorszállításra lettek a teherautóink felszerelve, más, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A biztonságos és sérülésmentes szállítás érdekében a teherautón találhatók paplanok, plédek, kartonlemezek és stretch fólia is.

A teherautó rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó bútorokat hevederrel és spaniferrel, így elkerüljük a véletlen sérüléseket, és a menet közbeni rázkódásukat.

Átlagos bútorokhoz, szekrénysorokhoz, hálószobai bútorokhoz, konyhabútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, üllőgarnitúrákhoz, kanapéhoz, Franciaágyhoz, matracokhoz, műszaki berendezésekhez díjmentesen biztosítunk stretch fóliát.

Az üllőgarnitúrákhoz, saroküllőkhöz, kanapéhoz, Franciaágyhoz, matracokhoz, gyerekágyakhoz, fotelokhoz, a kárpitos és szövetes bútorokhoz a stretch fólia a legjobb megoldás a koszolódások, és a szennyeződések elkerüléséhez.

A hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, konyhai műszaki berendezésekhez, például mosógép, hűtő, mosogatógép, szárítógép, a stretch fólia egymagában kevés védelmet nyújt a sérülések kivédésére.

Éppen ezért pluszban, plédeket használunk a sérülésmentes szállításra, amit a szállított bútoron, műszaki berendezésen stretch fóliával fogatunk fel.

Ez komplett és teljes védelmet nyújt, minden átlagos bútor számára.

Ha bútorokat kell szerelni önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű és lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szétkel szerelni, főleg ha magas.

Az alacsonyabb ajtóknál csak megdöntve lehet kihozni őket, és ezt a terhelést a mai lapra szerelt bútorok nem bírjak, könnyen leeshet a hátlapjuk és széteshetnek.

A bútorok szerelését extra költség nélkül oldjuk meg, és minden szükséges szerszám megtalálhatók a teherautókon.

Az irodabútorokat, nagyméretű irodabútorokat, recessziós pultokat, tárgyalóasztalokat is szerelve szállítjuk, ezeknek a szét, illetve összeszerelését is nyugodtan ránk bízhatja.

A drága és értékes antik bútorok szállítását tapasztalt és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen és körültekintően dolgoznak.

A nehéz antik bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot biztosítunk (4-5 fő), így elkerüljük a sérüléseket és biztonságosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Ha sok bútorral rendelkezik és a körülmények sem a legmegfelelőbbek, érdemes kihíni minket előzetes munkafelmérésre.

Így a bútorok szállításánál nem érhetnek meglepetések, biztosítani tudjuk előre a megfelelő csomagolóanyagot, eszközöket, és a kellő létszámú rakodószemélyzetet.

Bútorszállítást nem csak Budapest területén végzünk, igény esetén, Budapestről vidékre is szállítunk bútorokat, illetve külföldre is szállítunk bútorokat Budapestről.

Bútorszállításhoz biztosítani tudunk még tehertaxit is, így az 1-2 darab bútort, lapra szerelt bútort gyorsan hazaviheti a bútorboltokból.

A bútorboltok kiszállítják önnek a bútorait, persze nem ingyen, és ha összejön egy teherautónyi rakomány, de ezt önnek így nem kell megvárnia.

Ön már aznap élvezheti, használhatja kedvenc új bútorát a lakásában.

Kimondottan csak rakodókat is tudunk biztosítani teherautók nélkül, az épületen belüli bútormozgatáshoz, irodaköltöztetéshez, bútorok és lakások átrendezéshez.

A korszerű, mai modern, dizájnos  irodabútorokat is szakszerűen, kellő védelemmel ellátva szállítjuk.

Ezeket a bútorokat is fóliázva szállítjuk, legyen az recepciós pult, nagyméretű tárgyalóasztalok, bőr üllőgarnitúrák, irodai asztalok, számítógép asztalok, irodai polcok, stb.

A teherautóinkon szakszerűen és biztonságosan tudjuk rögzíteni a szállítandó bútorokat, antik bútorokat.

A szállítómunkásaink tapasztaltak, nagy gyakorlattal rendelkeznek, felelősségteljesen végzik a munkájukat.

Szakszerűen kezelik a rájuk bízott bútorokat, vigyáznak a sérülésmentes szállításra, lakása állagmegóvására.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Az előzetes munkafelmérésnél még, a megrendelő elmondhatja az elvárásait, kéréseit, tanácsot is kérhet a kollégánktól.

 

bútorszállítás Budapesten, bútorszállítás I. kerület, bútorszállítás II. kerület, bútorszállítás III. kerület, bútorszállítás IV. kerület, bútorszállítás V. kerület, bútorszállítás VI. kerület, bútorszállítás VII. kerület, bútorszállítás VIII. kerület, bútorszállítás IX. kerület, bútorszállítás X. kerület, bútorszállítás XI. kerület, bútorszállítás XII. kerület, bútorszállítás XIII. kerület, bútorszállítás XIV. kerület, bútorszállítás XV. kerület, bútorszállítás XVI. kerület, bútorszállítás XVII. kerület, bútorszállítás XVIII. kerület, bútorszállítás XIX. kerület, bútorszállítás XX. kerület, bútorszállítás XXI. kerület, bútorszállítás XXII. kerület, bútorszállítás XXIII. kerület, bútorszállítás Budapest, bútorszállítás Budapesten belül, bútorszállítás bútorszereléssel, bútorszállítás csomagolással, bútorszállítás fóliázással, bútorszállítás Budapestről vidékre, bútorszállítás kerületen belül, bútorszállítás hétvégén, bútorszállítás este, irodabútorok szállítása, antik bútor szállítás, bútorszállítás gyorsan, bútorszállítás azonnal, bútorok szállítása Budapesten, bútorszállítás Budapesten, bútorszállítás csomagolással Budapesten, bútorszállítás fóliázással Budapesten, bútorszállítás Pest megyében, bútorszállítás csomagolással Pest megyében, bútorszállítás fóliázással Pest megyében, bútorszállítás belföldön, bútorszállítás csomagolással belföldön, bútorszállítás fóliázással belföldön, bútorszállítás kerületben, bútorszállítás szakszerűen,Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 31
Heti: 345
Havi: 1 687
Össz.: 151 601

Látogatottság növelés
Oldal: Bútorszállítás Budapesten
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2021 - budapestkoltozteto.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »