Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

  Tehertaxi Budapest 

Tehertaxi Ausztria - Tehertaxi Bécs 

Budapesten a lakosság körében nagyon kedvelt és népszerű szolgáltatás a tehertaxi.

Gyorsan és rugalmasan tudják megoldani a kisebb szállításokat, a megrendelőt is szállítani tudják a vásárlásra, és nagyon költséghatékony megoldás.

A tehertaxinak nem kell behajtási engedély, bárhova bemehetnek, mert nincsenek kitiltva sehonnan.                                 

Vállalkozásunk éppen ezért biztosítja ezt az ügyfélbarát szolgáltatását.

Ha a bútorboltok, műszaki szaküzletek, barkácsboltok csak napok múlva szállítanák ki a megvásárolt árut, akkor a legjobb megoldás a Tehertaxi.

Gyorsan, akár azonnal tudunk zárt, ponyvás kisteherautót biztosítani sofőrrel, igény esetén rakodókkal együtt Budapesten.

Legyen szó 1 – 2 tétel mosógép, hűtő, kisebb bútorok, lapra szerelt bútorok szállításáról, de akár szekrénysorok, üllő garnitúrák, raktárak, tarolók, albérletek, garzonok költöztetéséről, szállításáról.

Barkácsáruházakból, tüzép telepekről, csempeboltokból, járólapszaküzletekből, szerelvény áruházakból is vállalunk szállításokat, (jakuzzi, kád, csempe, járólap, szalagparketta, falazóanyagok, vakolóanyagok, építőanyag, ragasztóanyag, raklapos áru, ajtó, ablak, nyílászárók, radiátorok, kazánok, szaunák, zuhanykabin, klíma, stb) hétvégén is felár nélkül.

De hogy még tovább fokozzuk a tehertaxi sokrétű felhasználását, úgynevezett fapados költöztetésre is kiválóan alkalmas.

A fapados költöztetésnél, ha nem kérnek rakodókat, és önök oldják meg a szállítandó bútorzat, apróságok kihordását a teherautóhoz, és a lerakóhelyen önök is hordják be az új helyre.

A fapados költöztetés lényege, hogy elhívja a családtagjait, ismerőseit, barátait a kalákába történő költözéshez, és baráti légkörben és hangulatban megoldják a rakodást.

Ez még csapatépítésnek is kiváló, pénzt is spórolhatnak, és a szállítás után a segítőkkel, barátokkal eltölthet kellemesen egy kis időt.

Külföldre, például Ausztriába is szoktunk tehertaxival szállítani.

Bécsbe szinte heti rendszerességgel szoktunk tehertaxival fuvarozni, árut szállítani, általában a Bécs–Schwechati nemzetközi repülőtérre szoktunk szállítani, vagy onnét Magyarországra.

Bécsi bútorboltokból is szoktunk szállítani antik bútorokat, illetve a Bécsbe költöző vagy az onnét hazatérő Magyar honfitársainknak szoktunk tehertaxit biztosítani.

Nem mi vagyunk  a legolcsóbb tehertaxi szolgáltatást nyújtó vállalkozás Budapesten. De a teherautóink tiszták és felszereltek, szállítómunkásaink kulturáltak és figyelmesen dolgoznak.

Kötetlen időpontban, hétvégén, ünnepnap, de akár este is rendelkezésére tudunk állni, Non- Stop.

Vidékre is vállalunk szállításokat, megrendelőbarát, fix árat adunk a szállításokra.

Miránk mindig számíthat – Nálunk ön a legfontosabb!

--------------------------------------------------------------------------------------

tehertaxi Budapest, tehertaxi Budapesten, olcsó tehertaxi, tehertaxi azonnal, tehertaxi kölcsönzés, fapados költöztetés, építőanyag szállítás, árubeszerzés, tehertaxi hétvégén, Budapest tehertaxi, tehertaxi kerületben, kisteherautó bérlés, tehertaxi Pest megyében, anyagbeszerzés Budapesten, tehertaxi kerületben, olcsó szállítás, költöztetés kalákában, tehertaxi bérlés, tehertaxi gyorsan, 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 69
Heti: 40
Havi: 1 062
Össz.: 101 402
Oldal: Tehertaxi Budapesten - Tehertaxi Bécsbe
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2019 - budapestkoltozteto.hupont.hu