Budapesti Költöztető - Bútorszállító

Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

 Költöztetés Belföldön
 
 

 

Költöztetését belföldön gyorsan és gördülékenyen megoldjuk, a teljesen felszeret teherautóinkkal és a gyakorlott szállítómunkásainkkal.

Magyarország területén belül, bármelyik városból vagy településből elköltöztetjük, önnek csak a szállítandó bútorzat mennyiségét, a pontos címet és időpontot kell megadnia.

Szolgáltatási területünk belföldön: 
Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye,

A bútorait, lakásfelszerelési tárgyait, műszaki berendezéseit, értékeit biztonságosan tudjuk szállítani a teljesen, felszeret teherautóinkkal.

A hosszú és rossz minőségű utak, és egy hirtelen fékezés kárt tehet a szállítandó dolgokban.

De a teherautóinkon minden szükséges eszköz megtalálható, hogy ezeket a károkat elkerüljük.

A belföldi költöztetésnél a bútorokat stretch fóliába csomagoljuk, a fólia a bútorokat feszesen és egyben tartja, nem engedi a szekrények ajtókat kinyílni, és védi őket a koszolódástól.

A teherautó rakterében minden bútort plusz plédekkel és paplanokkal védünk, ezek meggátolják, hogy a bútorok megkarcolják egymást, sérüljenek és a műszaki berendezések rázkódjanak.

A bútorokat megfelelően és szakszerűen rögzítjük, hevedereket és spanifereket használunk.

Ezek az eszközök fixen tartják a bútorokat a szállítás során, és egy hirtelen fékezésnél sem mozdulnak meg.

A szállítómunkásaink szakemberek, figyelmesen dolgoznak, kimondottan csak költöztetéssel és bútorszállítással foglalkoznak.

Többéves gyakorlattal rendelkeznek, ápoltak és kulturáltak, megbízhatóak.

A legkisebb munkánál is lendületesen és a legnagyobb figyelemmel dolgoznak.

A bútorok szerelése sem okozhat fejfájást önnek, mivel minden szükséges szerszám megtalálható a teherautókon.

A szállítómunkásaink gyakorlottan szét és összeszerelik a bútorokat, ezért önnek pluszköltséget nem számolunk fel.

Ha önnek nincs ideje dobozolni, becsomagolni, a szállítómunkásaink szakszerűen megteszik ezt ön helyett.

Mivel belföldi költöztetésnél neméri meg kettőt fordulni egy kisebb teherautóval, ezért igény szerint biztosítani tudunk 3,5 tonnás, 7,5 tonnás, 10 és 12 tonnás teherautókat.

A legkisebb 3,5 tonnás teherautónknak 5 m x 2,25 x 2,25 a raktér mérete, amelyre ráfér egy átlagos 2 szobás lakás.

                                        autópálya-autópálya vége

A teherautók (Lkw) korszerűek, Euró 4 es motorral rendelkeznek, műszakilag megfelelnek minden Uniós előírásnak, rendelkeznek éves autópálya díjbefizetéssel.

Ezért használhatjuk Magyarország összes autópályáját, fizetős és díjköteles útját, többek között: M0 autópálya, M1 autópálya, M2 autópálya, M3 autópálya, M5 autópálya, M6 autópálya, M7 autópálya, M8 autópálya, M9 autópálya, M15 autópálya, M19 autópálya, M30 autópálya, M31 autópálya, M35 autópálya, M43 autópálya, M51 autópálya, M60 autópálya, M70 autópálya, M85 autópálya, M86 autópálya.

Az autópályák használatával le rövidül a szállítási idő, és a belföldi költöztetéskor szállított bútorzat, lakásfelszerelési tárgyak, nincsenek kitéve a rosszabb minőségű utaknak, sérülésmentesen lehet szállítani.

Kisebb lakások, garzonok, albérletek költöztetéséhez ajánlani tudom a tehertaxi szolgáltatásunkat.

Tehertaxit biztosítani tudunk csak sofőrrel, de akár szállítómunkássokkal együtt, mindegyik esetben a sofőr a teherautón elpakol.

Antik bútor, pianínó és zongoraszállításnál jókötésű és tapasztalt szállítómunkásokat biztosítunk, akik nemcsak láttak ilyen drága és értékes bútorokat és hangszereket, hanem szállítottak is.

Ezeknek a tárgyaknak, bútoroknak a szállításához biztosítani tudunk megfelelő csomagoló anyagot, légpárnás fólia, élvédők, stb.

A költöztetésből kiselejtezett bútorait, lomjait és kacatjait hulladékudvarba szállítjuk, ott szakszerűen kezelik a lomokat, hulladékokat.

Irodák, üzletek, cégek költözését is rugalmasan, számlaképesen tudjuk megoldani.

Az irodák, üzletek szállítását hétvégén és akár éjszaka is megtudjuk oldani, tekintettel a nyitva tartásukra, és az ott dolgozók munkája zavartalan biztosítása érdekében.

Budapestről vidékre történő költözésnél költöztető dobozokat is tudunk biztosítani, amit díjmentesen ki is szállítunk az ügyfeleinknek.

Nehéz tárgy, túlsúlyos tárgy (130 kg felett) szállításánál zongora-pianínó-páncélszekrény-jakuzzi, a szállítási körülmények figyelembevételével, egyedi, fix árajánlatokat adunk.

Előzetes munkafelmérést is végzünk Budapesten, így támpontot adhatunk, hogy mekkora teherautóra van szüksége, láthatjuk a felrakóhely körülményeit és az elszállítandó bútorzat és csomagoknak a mennyiségét.

Magyarország területén belül, bármelyik régiójába (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl), város vagy település elhelyezkedésétől függően gyorsan, akár 4 órán belül tudunk teherautót biztosítani, kölcsönözni, rakodókkal együtt.

Belföldi költöztetésnél fix árajánlatot adunk, az árajánlat tartalmaz mindent, ami a szállítással összefügg.

Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.

Ha sürgős, SOS fuvarra lenne szüksége, hívjon minket azonnal, orvosoljuk a problémáját.

Reméljük felkeltettük az érdeklődésüket, ha valamiről részletesebben szeretne tudni, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 69
Heti: 30
Havi: 1 052
Össz.: 101 392
Oldal: Költöztetés Belföldön
Budapesti Költöztető - Bútorszállító - © 2008 - 2019 - budapestkoltozteto.hupont.hu